Vacature bestuurssecretaris

NIEUWS
21-01-2022

SVWN zoekt een Bestuurssecretaris (32 uur)

Taken en verantwoordelijkheden
Als bestuurssecretaris ben je verantwoordelijk voor het organisatorisch en bestuurlijk ondersteunen van de directeur-bestuurder en ben je ambtelijk secretaris van de Raad van Toezicht (RvT). Je bent sparringpartner van de directeur-bestuurder en schakelt makkelijk. Je coördineert (voorgenomen) besluitvorming over beleid en je communiceert over genomen besluiten.

Opgave
De nieuwe bestuurssecretaris voelt zich verbonden met de volkshuisvesting. Je houdt overzicht over alle actuele thema’s en ontwikkelingen en werkt actief mee aan visie en toekomstscenario’s. Je geeft een impuls aan vernieuwingen en helpt het bestuur bij het onderhouden van het netwerk. Daarnaast heb je een signalerende rol ten aanzien van (beleids-) ontwikkelingen in de samenleving die directe impact kunnen hebben op SVWN.

De selectieprocedure

De procedure bestaat, naast de briefselectie, uit twee (indien mogelijk face tot face) gespreksronden. Wij ontvangen graag je CV en een brief waarin je aangeeft waarom je voor ons wil werken en wat maakt dat je eigenaarschap hebt.

De eerste ronde staat gepland op 31 januari 2022. Je kan je CV en motivatiebrief indienen via info@visitaties.nl

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Claudia Siewers, directeur-bestuurder via 06-1274 2235.

â–¶ bekijk de volledige vacature


Vraag het Claudia

Vraag versturen